0 0
Ćureće meso u sosu od višanja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sastojci

350 g belog mesa Ćureće meso
Ulje za prženje
So
Biber
Za sos od višanja
1/2 kg Višnja
Stoni zaslađivač Stevia
3 kašike Mileram
2 kašike Gustin
1 kašika Maslac
mleveni Muskatni orah
po potrebi Voda

Sačuvajte ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ćureće meso u sosu od višanja

  • Broj porcija: 2
  • Srednje

Sastojci

  • Za sos od višanja

Uputstva

Koraci

1
Završeno

Sos od višanja:

U šerpicu staviti kasiku maslaca i dodati višnje i malo vode.Kuvati na srednjoj temperaturi sve dok višnje ne omekšaju ali ne da se raspadnu!!!

2
Završeno

Posebno uz dodatak vode izmešati gustin, muskatni orah, mileram i steviju ii dodati višnjama mešajuci.Vodom regulisati gustinu sosa.

3
Završeno

Čureće meso iseći u šnicle, posoliti i pobiberiti.

4
Završeno

Peći na podmazanom teflonu sa obe strane ravnomerno dok ne budu gotove i dok meso ne porumeni.

5
Završeno

Servirati pečeno meso preliveno pripremljenim sosom od višanja

swissnature

Ocene recepta

Trenutno nema ocena za ovaj recept, iskoristite formu ispod da napišete Vašu ocenu
7
previous
Svinjetina sa pireom od jabuka
9
next
Čokoladni mousse sa malinama