1 0
Džem od luka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sastojci

600 gr Crni luk
2 grančice Timijan svež
100 ml Voda
2 kašike Balzamiko sirće
2 kašike Stoni zaslađivač Stevia
2 kašike Maslinovo ulje

Sačuvajte ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Džem od luka

  • 40
  • Srednje

Sastojci

Uputstva

Koraci

1
Završeno

U tiganju zagrejte ulje na srednjoj vatri, pa dinstajte luk sa timijanom, oko 20 minuta, mešajući s vremena na vreme.

2
Završeno

Dodajte šečer i mešajte oko 3 minuta, dodajte balzamiko sirće i vodu i dinstajte još desetak minuta.

admin

Ocene recepta

Trenutno nema ocena za ovaj recept, iskoristite formu ispod da napišete Vašu ocenu
maline-sos
previous
Sos od malina
sos đumbir
next
Sos od đumbira i pomorandže

Add Your Comment