0 0
Džem od maline i ribizle

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sastojci

1 kg Malina
300 gr Ribizla
500 gr Stoni zaslađivač Stevia
1 kašičica Limunov sok
1 dl Voda
1 kašičica Konzervans

Sačuvajte ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Džem od maline i ribizle

  • 40
  • Srednje

Sastojci

Uputstva

Koraci

1
Završeno

Stevia Line stoni zaslađivač i vodu pomešati u sud u kojem ćete kuvati džem i staviti na vatru da se otopi.

2
Završeno

Dodajte maline i ribizle i kuvajte na umereno jakoj vatri.

3
Završeno

Skidajte penu dok kuvate.

4
Završeno

Kuvajte oko pola sata ili dok ne dobijete željenu gustinu.

5
Završeno

Najbolje ako kašičicom izdvojite malo na tacnu i proverite. Ako se džem blago razliva onda je kuvan.

6
Završeno

Dodajte konzervansa i kuvajte još minut dva.

7
Završeno

Vruće sipajte u tegle, zatvorite, zamotajte u deblje krpe ostavite tako da stoji i da se postepeno hladi.

admin

Ocene recepta

Trenutno nema ocena za ovaj recept, iskoristite formu ispod da napišete Vašu ocenu
sos đumbir
previous
Sos od đumbira i pomorandže
banana
next
Džem od banane

Add Your Comment